Lady Popular Cosmopolitan
Твърде си самокритична!
За да преуспееш,  си научена на прекалена самодисциплина, но страничен ефект е че това те прави прекалено критична към себе си. Вредно е както  за психологическо благосъстояние, така и за способността да се възприемат недостатъците.

8 неща, които ти пречат да си щастлива

Удоволствия

Виж кои на пръв поглед неща развалят личното ти щастие!

Стъпка 1.Замени продуктите с високо съдържание на захар с аналози със средно съдържание! 
На този етап методът не те лишава напълно от захар. Достатъчно е да избереш такива продукти, в които захарта е в пъти по-малко от обикновено. Например използвай макарони от елда вместо пшенични, ябълки и портокали вместо банани и грозде и т.н.

Диета номер две: Методът на Дж. Дж. Върджин

Удоволствия

Комплексът на доктор Върджин също се състои от четири етапа, но се отличава с това, че има цикличен характер.

Стъпка 1. Състави си план за месеца! 
Преходът към новия режим трябва да е плавен, за да минимизира стреса за организма. Много необмислена стратегия е на мига да се сбогуваш със зависимостта. На този етап е необходимо да повярваш, че всичко ще ти се получи, и ще отслабнеш максимално в набелязаните срокове.

Диета номер едно: Методът на Ен Ричи

Удоволствия

Специалистът по здравословно хранене Ен Ричи измисли четиристепенна система, с помощта на която е възможно веднъж завинаги да освободиш менюто си от захарта.

Виж кое вино най-много подхожда на твоята зодия!

12 вида вино според твоята зодия

Удоволствия

Виж кое вино най-много подхожда на твоята зодия!

Овен:
Овните са обичани заради невероятното си мъжество и умението да бъдат хладнокръвни в нужния момент. Случило се е нещо страшно? Не знаеш къде да отидеш и какво да направиш? Обади се на жената Овен. Ще дойде след 5 минути и набързо всичко ще оправи. Между другото, ако се е случило нещо не толкова страшно, пак ѝ звънни. Мъжеството на жената Овен е наистина безгранично. „Бира? Топла? В парка? С непознати? Разбира се, че ще дойда!”

Най-добрите твои качества според зодията ти

Удоволствия

Виж кое качество най-много той оценява у теб!

Жасмин и Аладин в най-любимата сцена с целувката в дъжда.

Ако Дисни героите участваха в „Тетрадката“

Удоволствия

Не искаме да спорим, че Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс не бяха перфектни за филма „Тетрадката“. Но ако героите на Дисни участваха,щеше да е още по-забавно. Виж страхотните картини на художника Isaiah Stephens, които подкрепят твърдението.

H&M с нова колекция

H&M с нова колекция

Удоволствия

Зодия Стрелец - ТОЙ Е ДОСТАТЪЧНО УВЕРЕН В СЕБЕ СИ 
За жалост, съществува един особено паразитен тип мъже, които смятат, че щом са „истински мъже“ (в което те се съмняват, дълбоко в себе) мотаг да разполагат с жените, както си поискат.  За да прикрият комплексите си, тези мъже третират половинките си като прислужници, робини, компаньонки... Достатъчно увереният в себе си мъж, няма да почувства, че мъжествеността му е засегната, ако помогне на жена си в кухнята или и подготви сладникава романтична изненада.

Кои зодии са най-добрите съпрузи

Удоволствия

Мъжете от всяка зодия си имат своите предимства и недостатъци, виж кои са те!

14 сладки татуировки с котки

14 сладки татуировки с котки

Удоволствия

Примамливи предложения за любителките на кокти и татуировки!

Дейвид Бекъм, заедно с Бруклин, Ромео и Круз Бекъм

Звездни бащи и техните синове - двойници

Удоволствия

Тези татковци и техните синове, които си приличат като две капки вода, показват колко са силни гените.

Karl Lagerfeld, 2014 година.

Най-разкошните дизайнерски дрехи на Барби

Удоволствия

През годините много от най-великите световни дизайнери са сътворявали разкошни мини тоалети за Барби. Надникни в гардероба на куклата и няма как да не те обземе капчица (благородна) завист.

Мерилин Монро

15 знаменитости като кукли Барби

Удоволствия

От Бионсе, през Дженифър Лопес и Кейти Пери, чак до Ники Минаж – едва ли си подозирала, че тези знаменитости имат свои мини копия като кукли Барби.

Лъв! 
Личност: Роден лидер с независим дух, които вдъхновяват другите да ги следват. Не обичат да ги командват.
Работа: политик, изпълнителен директор, актьор, дизайнер, предприемач

Професия според твоята зодия

Удоволствия

Избери си работа според зодията! Виж кои професии са най-подходящите за теб!

Иделът на мъжа-Овен! 
Любимата на Овен трябва да е трунда цел. Също така гореща, страстна и темперамента. Ще й бъдат простени упорството и непокорността, защото класическият представител на зодията обича за завоюва. Колкото по-тежка е борбата, толкова по-сладка е победата. Ако имаш връзка с такъв мъж, старай се да поддържаш  тонуса му. Не му позволявай да скучае. Ако той усети, че се намираш под пълното му влияние, веднага ще загуби интерес и ще си потърси друга.

Какви жени привличат мъжете от различните зодии?

Удоволствия

Разбери каква е идеалната жена харесват мъжете от различните зодии!

Оливия Палермо се наслаждава на "зимата" на остров Сейнт Бартс.

На почивка през зимата - къде ходят звездите

Удоволствия

Как къде? На някое топло и слънчево място! А след това дразнят (добре де, радват) последователите си в Инстаграм с екзотичните снимки.

Овен: луда глава и страстно сърце!
Ако мъж-Овен се е влюбил в теб, то ти си голяма късметлийка. Той е романтичен и сантиментален. Склонен е да довери  чувствата и усещанията си, а след това да ти обещае всичко, което искаш. Но не прибързвай. Овенът е завоевател и достигне ли целта си, лесно може да си потърси нов обект за завоюване. И все пак, във връзките си, той е спокоен и уверен в себе си. От него ще излезе страхотен защитник, любящ и верен съпруг, прекрасен баща и не по-малко, прекрасен любовник. Въпреки това, Овенът не е от най-сигурните знаци, заради склонността му към приключения.

Кои зодии мъже изневеряват най-много

Удоволствия

Провери дали той влиза в този списък на кръшкачите!

Телец: не се състезава за титлата Казанова и много рядко си губи ума!
Мъжът-Телец изглежда затворен, но чувствата му са много дълбоки. И е много упорит – на всяка цена, трябва да постигне целта си. Ако си видяла в очите му желание, не забравяй, желание и чувства са едно и също нещо за него. А това означава, че той е влюбен, а на теб ти е провървяло. В любовта мъжът от тази зодия е нежен, страстен, трогателен и не те натоварва с излишни въпроси. Ако се ожени, това ще е съвършено осъзнат избор. Той разчита на взаимност и вярност. Поради което, може да се каже, че той е най-верният мъж.

Най-верните мъже по зодии

Удоволствия

Виж от кои зодии са най-надеждите мъже за теб!

Сюзан Сарандън (1996).

Най-грозните рокли на наградите "Оскар" за всички времена

Удоволствия

Церемонията по раздаването на наградите на филмовата академия на САЩ за 2016 година тепърва предстои, но ние решихме да направим кратка разходка във времето. Всяка от снимките ще те накара да възкликнеш "Какво по дяволите са си мислели, когато са го облекли това?!"

10: Клое Кардашиян с 32, 2 милиона последователя.

10-те най-известни Instagram профила

Удоволствия

С орда от милиони последователи, ето кои са най-популярните звездни профили в Instagram.

Зодия: Телец! 
Телецът се влюбва яростно. Любовният обект трябва изцяло да принадлежи на Телеца – от вътрешностите до кредитните карти. Защото в противен случай... о, не, не искаш да знаеш. Страстта на Телеца се води от наставленията на малката разбойничка от „Снежната кралица”: „Ще заповядам да те набият с камшик и ще ме заобичаш като своя любима”. Ще ме заобичаш, казах! Затова на Телците винаги им отговарят с взаимност (в противен случай е страшно, много даже е страшно). А ако някой ден напуснат Телците, то ще е на пръсти, в тъмнината на нощта и по пижама.

Kaк се влюбват различните зодии

Удоволствия

Разбери как се влюбват мъжете от различните зодии и така ще ти бъде по-лесно в любовната ви комуникация!

Телец – мисис Смит от „Мистър и мисис Смит”!
Телците предпочитат да крият способностите си на супергероиня и да се правят на скромни домакини. Защото в противен случай ще ги накарат да спасяват света в момента, когато Телецът повече от всичко иска да си лежи завит, да чете книга и да набива бисквити. И момичето Телец може да си го позволи, защото е организирало процеса по спасяване на света и всичко си върви само – като по релси. Точно до момента, в който някой друг с алтернативни сили не се намеси и не прецака всичко. Тогава Телецът въздъхва, взима уреда за украсяване на торти, сглобява Калашников от него и бързо обяснява на всички как трябва да живеят и работят, за да настъпи всеобщо щастие и благоденствие.

12 супер жени - виж коя си ти по твоята зодия

Удоволствия

Виж коя супер жена си ти, спрямо твоята зодия!

Бар Рафаели

Супермоделите като деца

Удоволствия

Няма как да отречем, че повечето супермодели, които сега гордо се разхождат по международните подиуми и се славят като най-сексапилните жени на планетата, са били доста сладки малчугани.

Водолей: 
Като Водолей, ти скриваш синдрома на самозванеца. По някакъв начин, ти си абсолютно убедена, че не ставаш за нищо – нито като служител, като приятел или като половинка. В същото време очакваш някой някакси да разкрие тайната ти. Сякаш тайничко се надяваш да я разкрие и да те убеди в обратното.  Известна знаменитост водолей: Даутцен Крус.

Хороскоп на тайните на различните зодии

Удоволствия

Виж какво крият от теб всички останали зодии!

Ева Лонгория

Най-красивите годежни пръстени на звездите

Удоволствия

Не е странно, че на безименния пръст на сгодените звезди можеш да видиш някои от най-красивите (и големи) пръстени, изработени от най-известните бижутери в света. Разгледай галерията ни, където ще видиш и знаменитости, които са вече разведени. Е, поне знаеш какво невероятно бижу им е останало за спомен.

Овен: 
Родена под знака на Овена, ти си грижовна, страстна и съчувстваш. Личността ти е независима и мотивирана, което понякога може да дразни околните. Успокой напористата си натура и избери своя цвят – червено, смесено със светложълто. Идеалната комбинация за твоя знак е дързък цвят на светъл фон.

Tвоят цветен хороскоп според зодията ти

Удоволствия

Виж какво казват звездите за твоята натура и най-подходящия цвят за теб!

Ким Кардашиян празнува достигането на (забележи!) 55 милиона последователи в Инстаграм с поредното селфи.

Най-добрите звездни селфита за месец декември

Удоволствия

Селекция от най-интересните селфита, които звездите качиха в социалната мрежа през декември.

Маникюр по последна мода

Маникюр по последна мода

Удоволствия

Negative Space Nails от английски или празно пространство при ноктите е тенденция за супер практичен маникюр.Празното пространство представлява точно това – оставяне на различни по форма и големина пространства, без да са лакирани. Развихри въображението и си изрежи шаблони, за да разкрасиш ноктите си по последна мода!

Джейми Кинг

Най-стилните звезди на премиерата на Междузвездни войни: Силата се пробужда

Удоволствия

Изобилие от блясък и стил на червения килим!

Представянето на новия аромат на Marc Jacobs в Ню Йорк

Представянето на новия аромат на Marc Jacobs в Ню Йорк

Удоволствия

Официалното представяне на Decadence, новият луксозен парфюм на Marc Jacobs, се проведе в Ню Йорк в началото на декември. Шикозната обстановка напълно отговаря на идеята на разкошния аромат. Почетен гост беше рекламното лице - супермоделът Адриана Лима.

20 от най-запомнящите се моменти на Адриана Лима като ангел на Victoria's Secret

20 от най-запомнящите се моменти на Адриана Лима като ангел на Victoria's Secret

Удоволствия

Като един от най-титулованите за всички времена ангел на Victoria’s Secret, Адриана Лима заслепява всички със сексапила си. Ето нейните 20 топ появи, по време на легендарното шоу.

Джъстин Тимбърлейк изглежда затруднен от боравенето с миксера.

Какво готвят звездите

Удоволствия

Какви ли ги вършат звездите в кухнята? Нека надникнем и да видим кой има неподозирани готварски заложби...

МАРИЯ АНТОАНЕТА: Кралицата на Франция е известна с една домашна маска за лице, която някои французойки все още си правят. Рецептата: 2 ч.л. коняк, 1/3 чаша сухо мляко, 1 белтък и сока на 1 лимон. Конякът стимулира кръвообращението и свива порите, а белтъкът поправя кожните тъкани. Млечната киселина в сухото мляко почиства себума, а лимоновия сок отстранява мъртвите клетки.

7 кралски особи и техните тайни за перфектен външен вид

Удоволствия

Красота с благороднически оттенък или как се грижат кралиците и принцесите за външността си.

Натали Портман и Скарлет Йохансон

Звездите пият чай

Удоволствия

Стопли деня си и сгрей душата си с тези снимки, които показват как едни от най-големите кино и музикални знаменитости пият чай. На пръв поглед тривиалното занимание изглежда толкова шик и чаровно!

Как се разкрасяваш според зодията си

Как се разкрасяваш според зодията си

Удоволствия

Подкрепени от звездни примери, представяме ти как подхожда към козметиката, грима и разкрасяването всяка отделна зодия.

 арт за бременни

Бодиарт идеи за бременни

Удоволствия

Интересни творби върху коремчетата на бъдещите мами.

Не всички булки имат страндартни разбирания как да изглеждат те и шаферките им!

Най-странно изглеждащите булки и шаферки

Удоволствия

Не всички булки имат страндартни разбирания как да изглеждат те и шаферките им!

Жените, които обичат своите стрии

Жените, които обичат своите стрии

Удоволствия

В Instagram често започват разни позитивни трендове и последната #LoveYourLines не е изключение. Идеята е жените да снимат телата си, украсени със стрии и вместо да се срамуват, да покажат колко са горди с белезите си. На снимките дадоха старт моделите Криси Тайгън и Робин Лоули, които открито показаха недостатъците по кожата си в мрежата.

Наоми Кембъл пуска своя линия бельо

Лимитирано бельо от Наоми Кембъл

Удоволствия

Супермоделът Наоми Кембъл ще пусне своя лимитирана серия бельо по случай идващите коледни празници.

Бритни Спиърс залагаше на лолитската визия в началото на кариерата си.

Как изглеждаше Бритни Спиърс в началото на кариерата си

Удоволствия

Виж снимки на Бритни Спиърс от времето на "Give me baby one more time"!

Анджелина Джоли в "Господарката на злото"

Червените устни в киното

Удоволствия

Толкова забележително и прелъстително, червеното червило може да се превърне в главния герой за всеки филм. Ето най-впечатляващите му появи, запечатани на лента.

Рекламният постер на коледната кампания на Sephora представя футуристичната версия на Дядо Коледа и неговата шейна - мацка-космонавт и ракета-червило.

Космическата одисея на Sephora

Удоволствия

Предложенията за подаръци бяха толкова изкусителни, че се чудим какво да си пожелаем на Дядо Коледа тази година. Всъщност, няма какво да му мислим, искаме всичко! С нас ли си?

Брад Пит

С брада или без?

Удоволствия

Мовембър или инициативата за пускане на мустаци (а защо не и брада) през месец ноември ни вдъхнови да сравним холивудските ни любимци с "растителност" върху лицата и без. Въпросът е: в кой случай са по-секси?

Майли Сайръс

15 звездни примера за перфектни вежди

Удоволствия

От Одри Хепбърн до Риана, това са 15 звезди с най-красивите вежди, които сме виждали!

Барби и Кен

Поредните живи Барби и Кен

Удоволствия

Куентин Дехар и Анастасия Рескос са похарчили общо 322 728 долара, за да се превърнат в копия на своите идоли – куклите Барби и Кен!

Новото имение на Ева Лонгория

Новото имение на Ева Лонгория

Удоволствия

Новата придобивка е снабдена с кухня, сътворена в стила на италианска ферма, и оборудвана с висококачествени електроуреди. Дъбовите подове опират в стени, украсени с уникална венецианска мазилка

Селена Гомес

Нова мода при селфитата: „устните на рибката“

Удоволствия

Доживяхме „патешката муцунка“ да сдаде позиции в селфи културата. Абсурдната физиономия е заменена от далеч по-привлекателната и съблазнителна „уста на рибка“ - леко, но апетитно притворени устни. За да разбереш какво имаме предвид, предлагаме да видиш звездните примери, които подбрахме за теб от Инстаграм.

Хали Бери

11 знаменитости, към които времето е било благосклонно

Удоволствия

"Не са мръднали" е точното определение за тях. Годините сякаш не са ги докоснали. Увери се от снимките, че феноменът е по-скоро въпрос на ген, отколкото на пластична хирургия. Както и на правилен начин на живот.

Cosmo Campus Tour София

Cosmo Campus Tour София

Удоволствия

Cosmo Campus tour Варна

Cosmo Campus tour Варна

Удоволствия

Къртни Кокс: Спира цигарите чрез хипноза, когато е на 34-годишна възраст.

20 звезди, които са отказали цигарите

Удоволствия

Супер вдъхновение за всички, борещи се с пристрастяването си към цигарите. Дори Барак Обама е бил един от тях! Виж кои са другите 19 знаменитости, които са спрели да пушат и как са го постигнали.