Lady Popular Cosmopolitan
Най-страхотните булчински прически

Най-страхотните булчински прически

Прически

Сърцето ти вече бие трепетно - скоро ще застанеш пред олтара. След роклята, прическата е втора по важност за външния вид на една булка. Стиловете варират, в зависимост от тематиката на сватбата и идеята на самата рокля, така че виж кои ще ти допаднат най-много.

Секси непокорни прически за лятото

Секси непокорни прически за лятото

Прически

Кога, ако не сега разпуснатата, леко рошава прическа ще е на почит? Наслади се на вълни и вятър в косата, остави кичурите да играят своя танц около лицето ти.

Вълните на Никол Шерцингер я карат да прилича на морска сирена.

10 звездни прически за гъста коса

Прически

Грижиш се старателно и редовно за косата си и сега тя е гъстава и бляскава. Поздравления! Открадни си няколко идеи за това каква прическа да и спретнеш. Звездите знаят как.

Ефектни прически за тренировка

Ефектни прически за тренировка

Прически

Докато спортуваш най-често се изкушаваш просто да вържеш косата си на опашка. Да, кичурите не трябва да пречат на тренировката ти, но от време на време можеш да промениш стила си с нашите предложения.

Готова ли си за събота вечер? Добави плитка и изуми всички с външния си вид.

14 топ прически с опашка

Прически

Опашката била скучна? Няма как да се съгласим, при наличието на толкова много варианти за направата й.

Гривата на актрисата е достойна за лъвица, не без помощта на етажирането и романтично начупените, въздушни кичури. Изглежда толкова естествено!

10 прически за момичета с дълга коса

Прически

Ако си се престрашила да си пуснеш дълга коса, знаеш колко е благодатна за прически. Но понякога се изисква и фантазия от твоя страна. Виж как звездите носят своята и си запиши в календара кога и какво ще пробваш.

За да пресъздадеш готината, къдрава опашка на Риана сама у дома, първо си вържи косата високо и после накъдри с маша, широка 4 см. Накрая прокарай четка между къдриците, за да изглеждат по-непринудени.

9 звездни прически с опашка

Прически

Опашката уж се води „мързелива“ прическа – за онези дни, когато искаш да направиш нещо с косата си, но не знаеш какво. Или си пропуснала едно къпане и искаш да скриеш този факт от околните. Направена по правилния начин обаче, опашката е най-силният ти коз, независимо дали ще ходиш на лекции, работа, клуб и т.н. Вземи пример от знаменитостите – те си я носят дори на червения килим.

Зоуи Дешанел

18 звездни прически с бретон

Прически

Знаменитостите често сменят стила си, а какъв по-добър начин за освежаване от бретона. Почти на всички им отива, с изключение на нестандартното накълцаните кичури на Бионсе. Преди да се решиш на такава прическа, посъветвай се с фризьора си какъв тип бретон отива най-много на твоята форма на лицето.

 сватбена прическа

Най-горещите тенденци в сватбените прически

Прически

Виж нашата селекция от най-новите сватбени прически.

20 романтични плитки за всякакви поводи

20 романтични плитки за всякакви поводи

Прически

Каквото и да си говорим плитките са винаги на мода, а сега се завърнаха с пълния си блясък. Различни и красиви, те са подходящи дори за официални поводи.

Секси прически, които да откраднеш

Секси прически, които да откраднеш

Прически

След като знаеш, че имаш квадратно, овално, кръгло или лице с формата на сърце, избери формата на прическата си. Най-лесно можеш да разбереш каква е формата на лицето по линията на челюстта.

36 звездни прически и техните трансформации

36 звездни прически и техните трансформации

Прически

Виж нашите предложения за секси прически, директно открадни от звездите!