Lady Popular Cosmopolitan
20 начина да преобразиш погледа си за Хелоуин

20 начина да преобразиш погледа си за Хелоуин

Хелоуин

Дори не се нуждаеш от костюм, ако успееш да гримираш очите си така изкусно, както са направили тези момичета!

Най-бруталният грим за Хелоуин

Най-бруталният грим за Хелоуин

Хелоуин

Виж един от най-страшният грим за Хелоуин!

Снежанка като Жената чудо.

Ако Дисни героите празнуваха Хелоуин

Хелоуин

Аниматорът Изая Стивънс от няколко години насам рисува героите на Дисни в различни костюми на известни образи от филмите и поп културата. Не само, че е интересно да видиш любимите анимационни герои в друго амплоа, но може да откраднеш някоя и друга идея за костюм в страховитата нощ.

Хелоуинска украса

27 ужасяващи украси за Хелоуин

Хелоуин

Ако не те е страх, хвърли едно око на нашите Хелоуински предложения!

Зомби булка:
Остави на Vivienne Westwood да направи живите мъртви да изглеждат толкова фешън. За това призрачно лице, съветваме да използваш сива боя, смесена с малко фон дьо тен. Цветът трябва да е перфектен баланс между бежово и сиво, точно какъвто би бил, ако кръвта е спряла да тече във вените ти преди минути. После, с прецизността на двегодишно дете, сложи или по-точно размажи черно по очите и червено по устните и скулите. Завърши, като щедро се поръсиш с бяла пудра, чак до шията.

8 Хелоуин визии, взети от модните подиуми

Хелоуин

Омръзна ли ти от костюмите на секси жена-котка, секси медицинска сестра, секси зомби? На нас също! Предлагаме ти 9 идеи за костюми, грим и коса, които са далеч от клишираните предложения.

Тейлър Суифт

Звездните превъплъщения за Хелоуин

Хелоуин

Виж кои звезди се отличиха с оригинална визия през 2014 и 2013!

Грим за Хелоуин, вдъхновен от филмите на ужасите

Грим за Хелоуин, вдъхновен от филмите на ужасите

Хелоуин

Знаеш ли онзи стар виц "Хелоуин е, момичета, може да излизате и без грим"? Макар да схващаме недотам прикритата му ирония, те приканваме не само да не излизаш без грим, а тотално да прекалиш с него. И то така, че всички да се стреснат като видят как си се направила на жената-скелет, зомби или счупена кукла. Бррр, тръпки да те побият, но нали това е идеята на празника!

Страшни идеи за Хелоуин маникюр

Страшни идеи за Хелоуин маникюр

Хелоуин

Остава месец до Хелоуин, така че имаш достатъчно време да изпробваш няколко от нашите стра-а-а-ховити идеи за празничен маникюр с хорър елементи.